Automatizari usi de garaj industriale

Automatizari usi de garaj industriale

Automatizari usi de garaj industriale

 

Automatizari usi de garaj industriale argo (1)Automatizari usi de garaj industriale ARGO

Automatizare usi garaj sectionale industriale cu suprafata pana la 20 mp. ARGO este un motor revolutionar in gama acestor motoare deoarece unitatea de control, receptorul si lampa semnalizare optica sunt incluse. Oprirea se face cu maxima precizie datorita encoderului ce controleaza capetele de cursa. Programarea parametrilor se realizeaza cu usurinta datorita afisajului LCD si functiei de autoinvatare. Deblocare/blocare manuala. Montajul se realizeaza axial iar actionarea automata cu ajutorul telecomenzii Mitto sau a intrerupatorului RB. Functionare 24V.

Automatizari usi de garaj industriale argo gARGO G

Automatizare usi garaj sectionale industriale cu suprafata pana la 35 mp. ARGO G este un motor revolutionar in gama acestor motoare deoarece unitatea de control, receptorul si lampa semnalizare optica sunt incluse. Oprirea se face cu maxima precizie datorita encoderului ce controleaza capetele de cursa. Programarea parametrilor se realizeaza cu usurinta datorita afisajului LCD si functiei de autoinvatare. Deblocare/blocare manuala. Montajul se realizeaza axial iar actionarea automata cu ajutorul telecomenzii Mitto sau a intrerupatorului RB. Functionare 24V.

pegaso_sbAutomatizari usi de garaj industriale PEGASO SB 230V

Automatizare usi garaj sectionale industriale cu suprafata de pana la 25 mp. Tehnologie avansata, absolut encoder, motor precablat pentru o instalare simpla si usoara.Unitatea de control este incorporata. Sistem rapid de blocare/deblocare cu snur. Pegaso SB 230V confera maxima acuratete si fiabilitate totala. Functionare 230V.

pegaso_cPEGASO C TRI 400V

Automatizare usi garaj sectionale industriale cu suprafata de pana la 45 mp. Motor trifazic, destinat unui trafic foarte intens. Tehnologie avansata, absolut encoder, motor precablat pentru o instalare simpla si usoara. Unitatea de control este incorporata. Reductor cu lant. Pegaso C TRI 400V confera maxima acuratete si fiabilitate totala. Functionare 380V.

pegaso_sb (1)PEGASO SB TRI 400V

Automatizare usi garaj sectionale industriale cu suprafata de pana la 45 mp. Motor trifazic, destinat unui trafic foarte intens. Tehnologie avansata, absolut encoder, motor precablat pentru o instalare simpla si usoara. Unitatea de control este incorporata. Sistem rapid de blocare/deblocare cu snur. Pegaso SB TRI 400V confera maxima acuratete si fiabilitate totala. Functionare 380V.

Automatizari usi de garaj industriale