Porti batante

Porti batante automate

Porti batante automate

PHOBOS N BT Kit

Automatizare porti batante cu lungimea canatului de pana la 1,8 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine 2 motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si 2 telecomenzi cu 4 canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V, transformatorul fiind inclus. Este destinat unui trafic intens, timpul de deschidere la 90° fiind de 18 secunde. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.

PHOBOS N L Kit

Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine 2 motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si 2 telecomenzi cu 2 canale. Motorul functioneaza la tensiune de 230 V si este destinat unui trafic semi intens. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale.Pentru porti cu lungimea canatului mai mare de 3m, se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 230 V.

IGEA Kit

Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5 m si greutatea de pana la 250 kg. Motor versatil creat special pentru instalarea pe stalpi de dimensiuni mai mari, ce permite o deschidere a portilor de pana la 125°. Conexiunea cu un singur fir asigura rapiditatea in instalare. Unitatea de control este incorporata, pozitionata frontal. Kit-ul contine 2 motoare cu brat articulat, unitatea de control incorporata, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si 2 telecomenzi cu 2 canale. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24V. Functionare 24V.

automatizare porti batante

PHOBOS N L BT Kit

Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine 2 motoare, unitate de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si 2 telecomenzi cu 4 canale. Motorul functioneaza la tensiune de 24 V si este destinat unui trafic intens. Datorita sistemului de antistrivire, operatorul inverseaza cursa prevenind astfel accidente sau pagube materiale. Pentru porti cu lungimea canatului mai mare de 3 m, se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24 V.

VIRGO Kit

Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2 m si greutatea de pana la 200 kg. Kit-ul contine 2 motoare cu brat articulat, unitatea de control incorporata, un set de fotocelule, o lampa semnalizare optica si 2 telecomenzi cu 4 canale. Motorul functioneaza la tensiune 24 V, transformatorul fiind inclus. Versatil si fiabil, poate fi utilizat in mod intens, cu o deschidere a portilor pana la 120°. Programarea unitatii de control se realizeaza facil, cu ajutorul afisajului LCD. Datorita sistemului antistrivire, operatorul inverseaza cursa, prevenind astfel accidente sau pagube materiale.

Automatizare porti batante E5

Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 1,8 m si greutatea de pana la 200 kg. Este motorul ideal pentru realizarea instalarii pe stalpi mici si spatii inguste. Pentru functionare, necesita conectarea la unitatea de control Alcor N. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampa semnalizatoare si telecomenzile se vor comanda separat. Functionare 230 V.

 Automatizare porti batante ELI 250 BT Kit

Automatizare ingropata pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3,5 m si greutatea de pana la 400 kg. Kit-ul contine 2 cutii, 2 motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuala, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si 2 telecomenzi cu 2 canale. Motor silentios, cu timp de deschidere 14 sec / 120°. Respecta standardele de siguranta datorita sistemului antistrivire incorporat. Cutia special creata permite scoaterea motorului fara a demonta poarta. Cu ajutorul limitatorilor magnetici incorporati, cursa va ramane precisa si constanta indiferent de conditiile climaterice. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 24 V. Functionare 24 V.

 Automatizare porti batante ELI 250 Kit

Automatizare ingropata pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3,5 m si greutatea de pana la 300 kg. Kit-ul contine 2 cutii, 2 motoare, unitatea de control, doi limitatori, sistemul deblocare manuala, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica si 2 telecomenzi cu 2 canale. Motor silentios, cu timp de deschidere 28 sec / 120°. Respecta standardele de siguranta datorita sistemului antistrivire incorporat. Cutia special creata permite scoaterea motorului fara a demonta poarta. Se recomanda instalarea zavorului electromagnetic EBP 230 V. Functionare 230 V.