Automatizari Usi Garaj

Automatizari Usi de Garaj

 

tiziano_3620 (1)

Automatizari Usi Garaj TIZIANO 3620 Kit

Automatizare usa garaj sectionala cu greutatea de pana la 60 kg si inaltimea de pana la 3,2 m. Kit-ul include motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata, sina cu lant, lungimea de 3,62 m si o telecomanda cu 2 canale. Este destinat unui trafic mediu, montajul realizandu-se foarte usor. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control. Este un motor sigur, potrivindu-se cu succes instalarilor unde se saveaza spatiu datorita sectiunii lui de 13 cm. Siguranta este primordiala, Tiziano avand functia antistrivire ce inverseaza cursa in momentul in care, in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale. Timp de deschidere 6,6 m/min. Motor unic: Tiziano permite blocarea mecanica a usii de garaj la inchidere in cazul lipsei de alimentare cu energie electrica. Functionare 24V.


Automatizari Usi Garaj botticelliAutomatizari Usi Garaj BOTTICELLI Venere D Kit

Automatizare usa garaj sectionala cu greutatea de pana la 60 kg si inaltimea de pana la 3 m. Kit-ul include motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata, sina cu lant, lungimea de 3,5 m si o telecomanda cu 2 canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte usor. Botticelli ofera posibilitatea montarii motorului pozitionat la 90° fata de usa, daca nu exista suficient spatiu. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control, prevazuta cu afisaj electronic. Este un motor sigur, datorita functiei antistrivire ce inverseaza cursa in momentul in care in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale. Timp de deschidere 28 secunde. Functionare 24V.

Automatizari Usi Garaj botticelli (1)BOTTICELLI Kit

Automatizare usa garaj sectionala cu greutatea de pana la 60 kg si inaltimea de pana la 2,5 m. Kit-ul include motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata, sina cu lant, lungimea de 2,9 m si o telecomanda cu 2 canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte usor. Botticelli ofera posibilitatea montarii motorului pozitionat la 90° fata de usa, daca nu exista suficient spatiu. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control, prevazuta cu afisaj electronic. Este un motor sigur, datorita functiei antistrivire ce inverseaza cursa in momentul in care in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale. Timp de deschidere 28 secunde. Functionare 24V.

Automatizari Usi Garaj zen (2)ZEN 60 Kit

Automatizare usa garaj sectionala cu greutatea de pana la 60 kg si inaltimea de pana la 2,8 m. Kit-ul include motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata, sina cu lant, lungimea de 3,2 m si o telecomanda cu 2 canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte usor. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control, intr-un mod foarte usor. Este un motor foarte silentios datorita dispozitivelor antivibratie si a suportilor reglabili de fixare. Este un motor sigur, datorita functiei antistrivire ce inverseaza cursa in momentul in care in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale. Functionare 24V.

zenZEN 100 Kit

Automatizare usa garaj sectionala cu greutatea de pana la 100 kg si inaltimea de pana la 2,8 m. Kit-ul include motorul cu lampa de semnalizare optica incorporata, sina cu lant, lungimea de 3.2 m si o telecomanda cu 2 canale. Este destinat unui trafic intens, montajul realizandu-se foarte usor. Programarea motorului se realizeaza cu ajutorul unitatii de control, intr-un mod foarte usor. Este un motor foarte silentios datorita dispozitivelor antivibratie si a suportilor reglabili de fixare. Este un motor sigur, datorita functiei antistrivire ce inverseaza cursa in momentul in care in timpul functionarii se opune rezistenta, astfel se previn accidente si pagube materiale. Functionare 24V.